Gratis bezorging in NL en BE
Schrijf je in voor 10% korting
Tot 10 jaar garantie

Wij zorgen voor een beter leven

We zijn geneigd een beter bedrijf te zijn door meer te geven.

Onze benadering van duurzaamheid

Het leven van mensen verbeteren is altijd een van de belangrijkste taken van ons bedrijf geweest. We weten dat het een lange weg is om wereldwijd een verschil te maken en een groot verschil te maken maar we hebben besloten om nu te beginnen.

Play Button Icon

Onze duurzame en geïntegreerde oplossing

Kies het juiste materiaal

Materiaalkeuze is een belangrijk onderdeel van onze missie om duurzame meubels te produceren. Door vanaf het begin de juiste materialen te kiezen kunnen we de ecologische voetafdruk van menselijke activiteiten beperken en tegelijkertijd de levensduur en recyclebaarheid van onze producten garanderen.

We gebruiken altijd materialen die gemakkelijk te recyclen zijn of al gerecycled zijn. In het geval van hout zorgen we ervoor dat het afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen en dat de producten die ervan worden gemaakt zijn voorzien van de relevante certificeringen.

Tegelijkertijd investeren we veel energie in onderzoek en ontwikkeling om het aandeel van upcycling te vergroten en gerecyclede materialen te ontwikkelen.

Duurzame ontwikkeling van de samenleving

Steun voor de bescherming van regenwouden

De tropische bossen zijn unieke habitats. Ze oefenen een grote invloed uit op het klimaat en de waterhuishouding van de aarde en herbergen ongeveer tweederde van alle plant- en diersoorten die op het land leven. Om deze schat aan natuur een toekomst te geven moeten we vechten voor het behoud ervan. FlexiSpot steunt het WWF bij het beschermen van regenwouden biodiversiteit en de planeet waarvan we allemaal afhankelijk zijn.